Köpvillkor

1. Åldersgräns
Viktig information: Personer som är under 18 år får och kan inte handla på Bubbleconcept24.com.
Beställning som görs i annan persons namn (urkundsförfalskning), eller på annat sätt som medför att Bubbleconcept24.com riskerar lida ekonomisk skada, polisanmäls.

2. Pris
Alla köp sker i svenska kronor (SEK). I priserna ingår alltid skatt och moms. Vid bekräftad beställning kan priserna endast ändras av omständigheter som Bubbleconcept24.com inte råder över, t ex förändrade skatte- eller momsförhållanden. Avgift för frakt tillkommer med 300 kr inkl. moms på beställningar som understiger 2.500 kr, och i kassan ser du alltid det totala priset. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.

3. Köp
I samband med beställning skickar Bubbleconcept24.com en preliminär orderbekräftelse per e-post. Den preliminära orderbekräftelsen genereras automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Avtal om köp träffas först efter att Bubbleconcept24.com kontrollerat köparens uppgifter samt korrigerat eventuella felaktigheter i
t ex angivande av pris, leveranstid etc.

4. Leveranser
Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Beställning före kl. 10:00 (helgfri vardag) skickas samma dag, annars skickas beställningen nästföljande vardag. I kassan presenteras olika leveransalternativ. Risken för varorna övergår till köparen först när köparen fått sin beställning från Bubble concept.

Skulle vi av någon anledning inte kunna leverera din beställning innan utlovad leveranstid har du självklart alltid möjlighet att häva köpet. Har du redan betalt återförs beloppet till de konto som belastades vid köptillfället. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post eller telefon. Vi gör alltid vårt absolut bästa för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Ersättning utgår inte vid en eventuell leveransförsening.

5. Transporttillfället
Vi står för transportrisken från vårt lager till dig som kund. Till exempel om ditt paket skulle komma bort, vara skadat eller saknar varor ersätter vi dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss, till exempel när du vill byta ut varor.

6. Delad order
Skulle någon av artiklarna du beställt ha en avsevärd längre leveranstid än övriga artiklar kan vi i vissa fall dela din beställning. Som kund behöver du aldrig betala mer än den överenskomna ursprungliga frakten.

7. Betalning
Du väljer själv hur du vill betala. Vi har två alternativ, antingen via faktura som skickas till dig eller betalning vid leveranstillfälle. Vilket du väljer kommer alltid en faktura till dig som har handlat.

8. Garanti
Garanti lämnas alltid i enlighet med konsumentköplagen. Men vi föreslår alltid att du skall kontakta oss om du inte är nöjd så vi på bästa sätt kan lösa ditt problem.

9. Reklamationer
Viktig information: Vid alla typer av reklamationer måste du uppvisa ett faktiskt fel. Behåll därför den defekta produkten, kasta eller bruka den inte.

Det är lämpligt att du som kund kontrollerar leverans direkt vid mottagandet för att verifiera att denna är riktig och felfri. Vid reklamation skall kund kontakta Bubble concept på telefon 08-551 733 30 , via e-post info@bubbleconcept24.com eller via bubbleconcept24.com och uppge beställningsnummer samt orsak till reklamationen.

bubbleconcept24.com står alltid för returfrakt när det gäller skadat eller felaktigt gods.

10. Ångerrätt
Enligt lagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den.
Du som kund står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt och öppet köp i 14 dagar.

11. Sekretess & säkerhet, personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du företagsuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig, underlätta vid kommande köp, möjliggöra uppdatering av din order samt för utskick av erbjudanden vi sms, e-post eller annan direktreklam. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. bubbleconcept24.com kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part (annan person, eller annat företag). Om du vill ha vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post. Detta kan enkelt avbokas via ditt kundkonto eller via kontakt med oss på bubbleconcept24.com. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post: info@bubbleconcept24.com.

12. Tvist
Vår målsättning är alltid att göra dig så nöjd som möjligt. Skulle vi mot förmodan hamna i en tvist följer bubbleconcept Sweden AB alltid allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

13. Varors beskaffenhet
Trots att vi gör allt vi kan för att informationen på www.bubbleconcept24.com skall vara så korrekt som möjligt i hänseende till bild, beskrivning och övrig information om produkten, kan ibland varors beskaffenhet skilja sig i verkligheten. Till exempel kan produkten ha andra etiketter, färger eller utformning än vad som framgår på www.bubbleconcept24.com. Innehållet är dock alltid detsamma som det som träffades vid köp.